Advertorial

Dessertgemak met Didess


In enkele stappen een dessert met allure samenstellen, zonder teveel tijd kwijt te zijn? Dat kan op een gemakkelijke manier met de dessert-elementen van Didess. "De basis van een dessert wordt gemaakt door de kok, Elements geven de finishing touch", zegt Dirk Peeters van Didess.

IEDER DESSERT EEN UNIEKE CREATIE

Didess elements zijn diepgevroren, maar hebben slechts een korte ontdooitijd. Zo kunt u makkelijk inspelen op de wensen van uw cliënten en patiënten. De collectie bestaat uit luchtige mousses, crèmes, crèmeux en spongecakes in verschillende smaken, zoals yuzu, chocolade en pistache. Bouw een dessert op met uw eigen componenten, en combineer deze met Elements. Zo maakt u van ieder dessert een unieke creatie.

STERWAARDIGE DESSERTELEMENTEN

De Frozen Elements zijn ontwikkeld in samenwerking met Roger van Damme, chef en eigenaar van restaurant Het Gebaar* in Antwerpen. De elementen zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Omdat ze op grote schaal gemaakt worden bent u zeker van een constante kwaliteit.

Bekijk alle producten van Didess in onze webshop

Marije Kuiper
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Liefst veel verse groenten, vooral aubergine vind ik heerlijk. Verder vaak gerechten uit de Aziatische keuken, voor een lekkere pad thai kun je me altijd wakker maken.

Wat zit er in je glas?

Thee. Veel thee. Vooral lekkere kruidenthee en verse muntthee zijn favoriet. En in het weekend een lekker speciaalbiertje.

Guilty food pleasure

Alles met chocolade.

Kletskoppen - framboos - bak 125 stuks 

Bekijk product

Kroepoek chocolade, bak 48 stuks 

Bekijk product

Kletskoppen - munt - bak 125 stuks 

Bekijk product

Mocque - assortiment - emmer 195 stuks 

Bekijk product

Kletskoppen - dessert - emmer 180 stuks 

Bekijk product

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant