De keuken

Klein- en grootschalige zorg kan voortaan bij groothandel én supermarkt bestellen


Zorgorganisaties kunnen vanaf nu een gezamenlijk contract afsluiten met groothandel Bidfood en retailer Albert Heijn. De grootkeukens binnen een instelling bestellen hun bulk bij Bidfood, terwijl zelfstandige afdelingen hun boodschappen kunnen bestellen bij AH. Desgewenst ontvangen klanten één gebundelde totaalafrekening.


Samen naar betere zorg

De samenwerking tussen groothandel en supermarkt is een logisch gevolg van de ontwikkelingen in de zorgmarkt. “Bidfood is een sterke en innovatieve partner voor grootschalige, professionele keukens en horeca in de zorg. Maar met de ontwikkeling naar zelfsturende teams zien we een groeiende behoefte aan invullingen voor kleinschalig wonen en zelfstandige afdelingen”, vertelt Weike Donkers, manager zorg en ziekenhuizen bij Bidfood.

Het beste van twee werelden

De groothandel ging daarom op zoek naar een partner om samen de klein- en grootschalige zorg optimaal te kunnen bedienen. Nu de samenwerking een feit is, kunnen klanten profiteren van de voordelen. Weike: “Onze klanten krijgen het beste van twee werelden. Op onze online marktplaats bestellen de grootkeukens alles wat zij nodig hebben. Kleine, zelfsturende afdelingen kunnen terecht op ah.nl. Met alle gebruiksgemak, alle Bonusacties, een kernassortiment van meer dan 40.000 artikelen en de prijzen die je ook in de AH-winkels vindt. Het is allemaal heel vertrouwd.”

Anne van Vlaenderen
Eindredacteur

Wat ligt er op je bord?

Wat mijn vriend voor me kookt. Meestal staat hij in de keuken, dus ik ben heel verwend. Wanneer ik uit eten ga probeer ik het liefst steeds iets nieuws. Daarom ben ik fan van restaurants die steeds iets anders op het menu hebben. Vis, vlees of vega, ik lust het allemaal.

Wat zit er in je glas?

Door de week water en thee, liters thee. In het weekend kan het van alles zijn: een lekker speciaalbier, goede wijn of cocktail. De klassieke Cosmopolitan blijft favoriet.

Guilty food pleasure

Pizza. ’s Avonds laat op de bank met een serie op tv.

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant