De keuken

​Nieuw: luxe longueurs


Met luxe patisserie zet u altijd een onweerstaanbare traktatie op tafel. Daarom laten wij u graag kennis maken met de longueurs van Maison de Patisserie. Verkrijgbaar in acht smaken, van exotisch en fruitig tot vol en romig. Door de longueurs in mooie vormen te portioneren en af te maken met uw eigen garnering zet u steeds een nieuwe verrassing op tafel. Culinair adviseur Martin tipt vijf elementen waarmee u de longueurs iets extra’s geeft.

Botercrème

Botercrème is een product dat u zelf kunt sturen op smaak, kleur en geur. Fris bijvoorbeeld op met citrus of voeg eiwitpoeder toe voor extra kracht en energie. Kleurstof uit vruchtensap geeft een mooie kleur aan de crème zodat deze past bij de longueur die u serveert.

Mascarpone

Mascarpone, roomkaas, pati crème en crème fraîche zijn zowel naturel als met toegevoegde smaak of kleur te gebruiken. Omdat de ene wat frisser is en de andere wat romiger kunt u deze ingrediënten naar smaak matchen bij de diverse longueurs.

Jam

Jam of gelei wordt veelal gebruikt om de longueurs van een glanzend-zoete bovenlaag te voorzien. Door uw eigen jam met een staafmixer glad te maken kunt u deze ook gebruiken om te garneren. Met een spuitzak maakt u mooie druppels op het bord.

Crumble

Met koekjes, kruimels of noten kunt u wat crunch toevoegen aan de zachte substantie van de longueurs. De tegenstelling tussen glad en romig en knapperig krokant brengt het gerecht in balans en maakt het interessant.

Cressen

Door cressen toe te voegen geeft u de longueurs een nog chiquer tintje en voegt u bovendien een vers element toe. Tip: steek kleine cirkels uit de longueurs en top af met een plukje cress of een eetbare bloem. Een prachtige kleine traktatie bij de koffie!


De longueurs van Maison de Patisserie worden volgens de regelen der kunst bereid door patissiers. Die kwaliteit haalt u vervolgens zo uit de vriezer, om er uw eigen creativiteit op los te laten. Wij laten u graag kennismaken met de longueurs van Maison de Patisserie. Vraag nu een gratis sample pakket aan en proef de acht overheerlijke varianten zelf.

Vraag een gratis sample aan »

Anne van Vlaenderen
Eindredacteur

Wat ligt er op je bord?

Wat mijn vriend voor me kookt. Meestal staat hij in de keuken, dus ik ben heel verwend. Wanneer ik uit eten ga probeer ik het liefst steeds iets nieuws. Daarom ben ik fan van restaurants die steeds iets anders op het menu hebben. Vis, vlees of vega, ik lust het allemaal.

Wat zit er in je glas?

Door de week water en thee, liters thee. In het weekend kan het van alles zijn: een lekker speciaalbier, goede wijn of cocktail. De klassieke Cosmopolitan blijft favoriet.

Guilty food pleasure

Pizza. ’s Avonds laat op de bank met een serie op tv.

Mango kokos staafgebak, 700 gr per stuk 

Bekijk product

Speculoos staafgebak, 700 gr per stuk 

Bekijk product

Framboos staafgebak, 700 gr per stuk 

Bekijk product

Tiramisu staafgebak, 700 gr per stuk 

Bekijk product

Chocolade staafgebak triple, 850 gr per stuk 

Bekijk product

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant