De keuken

Praktische hulpmiddelen: voordelige alternatieven


In zorginstellingen is het belang van non-food helder: zonder valt niet te werken. Deze producten bieden een compleet aanbod vol praktische hulpmiddelen voor de foodprofessional. Wij helpen u bij het vinden van voordelige alternatieven voor de best verkochte non-food producten.

Servetten

Servetten kunnen niet ontbreken tijdens een smaakvolle maaltijd en zijn multifunctioneel inzetbaar. Ze zijn uitermate geschikt om bescherming te bieden tegen vlekken en spatten, maar u kunt er ook uw tafel mooi mee decoreren.

Shop een voordelig alternatief »

Handschoenen

Voor een uitstekende hygiënische bescherming draagt u handschoenen. Deze persoonlijke beschermingsmiddelen zijn er niet alleen om uzelf en uw cliënt te beschermen en voorkomen dat u ziekteverwekkers overdraagt. Voor goede hygiëne en de juiste bescherming.

Shop een voordelig alternatief »

Koffiebekers

Voor echte koffieliefhebbers begint de dag pas goed na de eerste kop koffie; versgemalen koffiebonen en heerlijke aroma’s. Goede koffie in een fijne koffiebeker geeft een extra beleving aan dat heerlijke koffiemomentje.

Shop een voordelig alternatief »

Bestekzakje

Traditioneel inrollen van bestek kost veel tijd. Als alternatief kunt u kiezen voor bestekzakjes. U bespaart hierdoor niet alleen op personeelskosten door tijdwinst, maar het is ook nog eens hygiënischer.

Shop een voordelig alternatief »

Afvalzakken

Afvalzakken zijn onmisbaar in het dagelijks leven. Ze zijn van groot belang voor de hygiëne. Daarnaast moeten de zakken van goede kwaliteit zijn en niet doorscheuren. Zorg voor een schone en nette organisatie.

Shop een voordelig alternatief »

Marieke Pohlmann
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Sushi en een goede rijsttafel zijn favoriet. De oma van mijn vriend is Aziatisch en als ik daar ben, ontkom ik er niet aan loempia´s, soto ajam of rendang voorgeschoteld te krijgen, onafhankelijk van het tijdstip van de dag. Tijdens mijn reizen heb ik veel gegeten en leren eten (van struisvogel tot cavia), maar het gelukkigst word ik van verse groente, veel verse groente! Daarnaast een lekker stukje vis met eventueel wat pasta en mijn maaltijd is compleet.

Wat zit er in je glas?

Tijdens het kokkerellen over het algemeen een lekker wit wijntje of een volle rode als ik een zwaarder gerecht maak. Een avondje met vriendinnen is compleet met cocktails als mojito of caipirinha. Overdag kan ik genieten van lekkere kruidenthee of een goede cappuccino.

Guilty food pleasure?

Chocolade, absoluut chocolade! Zo'n lekkere grote brownie met stukjes pure chocolade en bosbessen... Daar mag je mij voor wakker maken!

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant