De keuken

Recept: zeewierravioli met zwarte koolvis


Dit recept met zeewierravioli staat garant voor verrassende, verfijnde smaken, die uw cliënten ongetwijfeld kunnen waarderen. Een ideaal recept voor iedereen die op zoek is naar een vernieuwend recept voor het voorjaar!

Zeewierravioli met zwarte koolvis

Benodigdheden

Bestel de ingrediënten

  • Ravioli
  • Wortel
  • Zeekraal
  • Charonsaus
  • 200 gram zwarte koolvis
  • Borage cress
  • Groentenpuree wortel
  • 4 citroenen
  • 1 kilo boter
  • tomaatjes

Bereidingswijze

1.Laat boter smelten met wat citroen rasp.

2. Leg de zwarte koolvis op een bakplaat met wat peper en zout.

3. Leg wat sous-vide worteltjes op een bakplaat.

4. Kook de zeewierravioli gaar.

5. Roerbak het zeewier en de tomaatjes in boter.

6. Zet de charonsaus warm au bain marie.

7.Zet de koolvis ongeveer 8 minuten in de oven op 200 graden. Zet na een paar minuten de worteltjes erbij.

8. Als de vis gaar is en de worteltjes warm leg je wat ravioli op een gaaf bord en schep je een beetje citroen boter eroverheen.

9. Leg de worteltjes erbij en schep wat tommatjes en zeewier op de ravioli

10. Leg hier een stukje koolvis op en leg nog wat tomaatjes en zeewier rond de vis.

11. Peper en zout je gerechtje nog een beetje na.

12. Garneer je gerecht met de koude wortelpuree, charonsaus en borage cress.

Britt Raafs
Redacteur

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant