Advertorial

2x klassiekers met een twist


De klassieke bloemkool met een papje of een smaakvol kopje bouillon kent iedereen. Met de twee onderstaande recepten krijgen deze twee klassiekers een verrassende twist. Laat uw gasten genieten van een romige rundercappuccino of dit smaakvolle gerecht met gebakken bloemkool. Mooi meegenomen: gedurende de hele maand september ontvangt u dubbele Samen Sparen spaarpunten op vleesbouillon en hollandaisesaus.

Rundercappuccino

Porties: 4

Benodigdheden

Shop de ingrediënten »

  • 600 ml runderbouillon
  • 120 ml slagroom
  • 8 takjes cress

Bereidingswijze

  1. Bereid de bouillon volgens de beschrijving op de verpakking.
  2. Klop de slagroom lobbig.
  3. Schenk de bouillon in de glazen en spuit de slagroom op de bouillon.
  4. Garneer af met een mooie cress.

Gebakken bloemkool

Porties: 4

Benodigdheden

Shop de ingrediënten »

  • 320 gram bloemkool
  • 50 ml phase boter
  • 100 ml hollandaisesaus
  • 20 gram tuinbonen
  • 8 takjes cress

Bereidingswijze

  1. Snijd de bloemkool in plakjes.
  2. Je kunt de bloemkool vacumeren en langzaam garen of de bloemkool op laag vuur net onder het kookpunt garen.
  3. Bak de bloemkool vervolgens in de phase bruin.
  4. Verwarm de saus en schep hiervan wat op een mooi bord.
  5. Leg hier de gebakken bloemkool op en garneer het gerecht met de tuinbonen en de cress.


Rianne van Vulpen
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Dat hangt van het weer af. Op een warme zomerdag kies ik voor een frisse salade, maar op een gure winterdag ga ik liever voor een mals stoofpotje.

Wat zit er in je glas?

Ik begin de dag met een cappuccino, daarna stap ik over naar water en thee. 's Avonds en in het weekend zijn prosecco en gin-tonic favorieten.

Guilty food pleasure

Taart, ijs, chocola en koekjes: I'm a sucker for sweets. De zoete verleiding kan ik dus zelden weerstaan.

Hollandaisesaus kant en klaar pak 1 ltr 

Bekijk product

Mustard cress, doosje 1 stuk 

Bekijk product

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant