De keuken

Budget recept: gevulde omelet


Nu de feestdagen weer voorbij zijn is het tijd om even een tandje terug te schakelen. In deze tijd van het jaar wilt u uw gasten waarschijnlijk gezonde en lichte gerechten voorschotelen. En aangezien december een dure maand was, is het ook erg fijn als die gerechten niet teveel kosten. Daarom maakte culinair adviseur Martin deze gevulde omelet on a budget, ideaal om het jaar mee te beginnen!

Gevulde omelet

4 personen, 25 minuten

Benodigdheden

Bestel hier de ingrediënten

  • 8 eieren
  • 40 mililiter room
  • 200 gram broccoli
  • 40 gram hazelnoten
  • 5 mililiter sojasaus
  • 100 gram geitenkaas
  • 1 rode ui
  • 1/5 rode paprika
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Blancheer de broccoli.
  2. Snij de rode ui en paprika in reepjes.
  3. Hak de hazelnoten en snij de geitenkaas in blokjes.
  4. Kluts de eieren met de room en peper en zout.
  5. Fruit de ui en paprika, en doe de broccoli en de hazelnoten erbij in de pan.
  6. Strooi de geitenkaas erbij en vervolgens het eimengsel.
  7. Maak hier een mooie omelet van.
  8. Heerlijk met wat sojasaus en eventueel een toast.

Marije K
Redacteur

Vrije-uitloopeieren M/L wit, doos 10 stuks 

Bekijk product

Kookroom culinair 15% vet, pak 1 ltr 

Bekijk product

Broccoliroosjes 30-60 mm, zak 1 kg 

Bekijk product

Hazelnoten zonder vlies, bak 700 gr 

Bekijk product

Sojasaus - fles 500 ml 

Bekijk product

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant