De keuken

Recept: kaasplankje 'Drentse Hoeve'


Een goede kaasplank is niet alleen een culinaire verrassing, maar ook een gezonde traktatie. Verwen uw patiënten en cliënten met een smaakvolle kaasplank, met de biologische kazen van melkveebedrijf de Drentse Hoeve. Vers van de bron en puur natuur, dus zonder chemische kleur- en smaakstoffen.

Benodigdheden

Shop de ingrediënten »

  • Italiaanse kaas
  • Fenegriek
  • Jong belegen kaas
  • Druiven
  • Dadelbrood
  • Mosterd
  • Appelstroop

Bereidingswijze

  1. Snijd de kaas en het dadelbrood in mooie stukjes.
  2. Leg deze op een mooie schaal of plank.
  3. Leg hier wat druiven bij.
  4. Spuit wat mosterd en appelstroop op de plank, of in kleine cups, en serveer eventueel wat olijven bij de kaasplank.

Larissa van den Bosch
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Ik hou van lekker en gezond eten. Bloemkool en hachee behoren wel echt tot dé favorieten. Als ik uit eten ga laat ik mij graag verrassen.

Wat zit er in je glas?

Overdag voornamelijk thee, water en rond 16.00 uur een kopje koffie. Bij het eten en in het weekend een lekker wijntje.

Guilty food pleasure

Chocola, je kunt mij erin begraven!

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant