De keuken

Recept: kalfsmuis


Een lekker voorgerecht is een heerlijke aanvulling op uw diner. Maar daar wilt u natuurlijk niet al te veel tijd mee kwijt zijn. Onze culinair adviseur maakte daarom dit recept voor een heerlijk voorgerecht met kalfsmuis, dat in een handomdraai op tafel staat.

Benodigdheden

Shop de ingrediënten »

  • kalfsmuis - 4 à 5 plakjes per persoon
  • 50 ml tonijnmayonaise
  • 10 gram rucola
  • 20 balletjes komkommer
  • 12 takjes borage cress, ter garnituur
  • Tomaten crumble - 1 à 2 gram per persoon

Bereidingswijze

  1. Snij plakjes van de kalfsmuis.
  2. Leg wat rucola op een bord.
  3. Maak bolletjes van komkommer.
  4. Leg de kalfsmuis op de rucola met wat komkommer.
  5. Spuit dopjes tonijnmayo op het bord en garneer af met de crumble en cress.

Marije K
Redacteur

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant