De keuken

Recept: mango pleasure


Met slechts enkele ingrediënten creëert u snel en eenvoudig een heerlijke zomerse cocktail voor uw cliënten en patiënten. Dat bewijst culinair Martin Ambachtsheer met een mix van Malibu, mango en kokosmelk. Ingrediënten in de blender en serveren maar.


Porties: 4

Benodigdheden

Shop de ingrediënten »

  • 100 ml Malibu
  • 80 gram mango
  • 100 ml kokosmelk
  • 50 ml room
  • ijsklontjes
  • glazen
  • rietjes

Bereidingswijze

  1. Maak de mango schoon.
  2. Bewaar twee partjes van de mango voor de garnering.
  3. Weeg alle ingrediënten af.
  4. Stop alle ingrediënten in een blender.
  5. Giet het geheel in een mooi glas met ijsklontjes.
  6. Garneer het glas met de partjes van de mango en een rietje.

Larissa van den Bosch
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Ik hou van lekker en gezond eten. Bloemkool en hachee behoren wel echt tot dé favorieten. Als ik uit eten ga laat ik mij graag verrassen.

Wat zit er in je glas?

Overdag voornamelijk thee, water en rond 16.00 uur een kopje koffie. Bij het eten en in het weekend een lekker wijntje.

Guilty food pleasure

Chocola, je kunt mij erin begraven!

Malibu coconut rum 21%, fles 1 liter 

Bekijk product

Mango ready to eat, per stuk 

Bekijk product

Kokosmelk - 8-10% vet - blik 400 ml 

Bekijk product

Slagroom 40% vet zonder suiker, pak 1 ltr 

Bekijk product

Ijsklontjes - zak 2 kilo doos 6 stuks 

Bekijk product

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant