De keuken

Recept: stamppot boterkrieltjes met brisket


Nog een recept voor een lekkere stamppot voor het begin van de lente. Gemakkelijk te bereiden en ook nog eens lekker voedzaam!

Stamppot boterkrieltjes met brisket

Benodigdheden

Bestel de ingrediënten

  • Krieltjes
  • Boter
  • Peterselie
  • Brisket
  • Salad pea cress
  • Schuimsaus peper
  • Pickles
  • Groentenpuree doperwten
  • Citroen
  • Olijfolie
  • Villa Manadori citroenolie

Bereidingswijze

1. Portioneer de brisket

2. Kook de krieltjes gaar.

3. Hak de peterselie grof.

4. Prak de krieltjes met boter grof en voeg de peterselie toe.

5. Bak de plakken brisket

6. Meng wat olijfolie en citroensap door de gele wortelspaghetti

7. Zet de saus au bain marie warm.

8. Schep de stappot boterkrieltjes op een gaaf bord.

9. Leg hier de brisket op.

10. Garneer je gerecht met de gele wortel spaghetti, doperwtenpuree, pickles crème, cress en de peper schuimsaus en salad pea.

Marije K
Redacteur

Krieltjes gekookt - 1/6GN - bak 200 gram 

Bekijk product

Krulpeterselie, per bosje 

Bekijk product

Olijfolie extra vierge arbequina, fles 1 ltr 

Bekijk product

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant