De keuken

Recept: trifle voor moederdag


Aankomende zondag is het Moederdag. Hoog tijd om uw cliënten en bewoners in het zonnetje te zetten. Maak deze dag extra feestelijk en trakteer uw bewoners op een heerlijke trifle van frambozen en vanille vla. Een schitterend dessert, opgebouwd in verschillende lagen.

Bereidingstijd: 10 minuten
Porties: 4

Benodigdheden

Shop de ingrediënten »

  • 400 ml vanille vla
  • 200 ml Mascarpone
  • 60 ml slagroom
  • 100 gram koekjes
  • 16 frambozen
  • 6 gram basterdsuiker
  • 8 takjes Atsine cress
  • 4 sigaren pure chocolade

Bereidingswijze

  1. Maak een crumble van de koekjes.
  2. Sla de slagroom op met wat suiker.
  3. Maak lagen vanillevla, mascarpone en crumble in een mooi glas.
  4. Garneer het dessert met frambozen, slagroom, cress en de chocolade.

Larissa van den Bosch
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Ik hou van lekker en gezond eten. Bloemkool en hachee behoren wel echt tot dé favorieten. Als ik uit eten ga laat ik mij graag verrassen.

Wat zit er in je glas?

Overdag voornamelijk thee, water en rond 16.00 uur een kopje koffie. Bij het eten en in het weekend een lekker wijntje.

Guilty food pleasure

Chocola, je kunt mij erin begraven!

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant