De keuken

Recept: voorjaarsdessert met macarons


Dit dessert met macarons is de ultieme verwennerij als afsluiter van een heerlijke paasbrunch. Dankzij de frambozen en de bosbessen is het heerlijk fris, en mag dit dessert met recht een lentedessert genoemd worden! Extra voordeel: ondanks dat dit dessert zeer luxe oogt, is het voor u als chef of foodprofessional gemakkelijk te bereiden.

Voorjaarsdessert met macarons

Benodigdheden

Bestel de ingrediënten

  • Macarons
  • Amandelcrumble
  • Bramen
  • Frambozen
  • Bosbessen
  • Foam frambozen R&D
  • Atsina cress
  • Bean blossom
  • Griekse yoghurt

Bereidingswijze

1. Schep wat Griekse yoghurt in een spuitzak.

2. Spuit kleine en grote dopjes op een bord.

3. Zet wat macarons op de kleine dopjes en leg er wat neer.

4. Schep tussendoor wat crumble.

5. Garneer je gerecht met verse bosvruchten, frambozen foam, cress en bloemen.

Marije K
Redacteur

Bramen uit Nederland, doosje 125 gr 

Bekijk product

Frambozen uit Nederland, doosje 125 gr 

Bekijk product

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant