De keuken

Streekproducten: gezond én kostenbesparend


De vraag naar streekproducten neemt nog altijd toe. Ook zorginstellingen maken steeds vaker gebruik van het aanbod in eigen omgeving. Niet gek, want streekproducten zijn gezond, duurzaam, smaakvol en vaak ook nog goedkoper dan u denkt. Bent u al op de hoogte van alle voordelen van streekproducten?

Duurzame en gezonde voeding

De maatschappelijke aandacht voor goede, gezonde en duurzame voeding groeit. Streekproducten worden vaak als duurzaam gekwalificeerd en zorgen ervoor dat uw cliënten zich gezonder en vitaler voelen. Uw cliënten voelen zich niet alleen fitter, maar herkennen ook de smaak van authentieke producten. Bovendien zijn streekproducten voor zorginstellingen goedkoper omdat er minder voedsel wordt verspild.

Groothandel in streekproducten

Het kan flink wat tijd kosten om u te verdiepen in de boeren en telers in uw omgeving. Hoe zit het met de kwaliteit, wat bieden zij aan en hoeveel kunt u afnemen? En wat doen al die losse orders bij diverse aanbieders met uw administratie? Gelukkig kunnen wij uw vraag beantwoorden in de vorm van online streekmarkt Vers 24/7. U bestelt hier rechtstreeks bij boeren en telers in uw provincie. Alles wat u bestelt wordt samen bezorgd en vindt u terug op één factuur. Gemakkelijk en overzichtelijk.

Proef uw streek

De populariteit van streekproducten neemt ook in 2017 alleen maar toe. Bij online streekmarkt Vers 24/7 vindt u een compleet assortiment regionale producten: van de lekkerste boerenkazen tot vlees van ambachtelijke lokale slagers en groenten van telers uit eigen omgeving.

Bezoek de online streekmarkt van Vers 24/7 »

Anne van Vlaenderen
Eindredacteur

Wat ligt er op je bord?

Wat mijn vriend voor me kookt. Meestal staat hij in de keuken, dus ik ben heel verwend. Wanneer ik uit eten ga probeer ik het liefst steeds iets nieuws. Daarom ben ik fan van restaurants die steeds iets anders op het menu hebben. Vis, vlees of vega, ik lust het allemaal.

Wat zit er in je glas?

Door de week water en thee, liters thee. In het weekend kan het van alles zijn: een lekker speciaalbier, goede wijn of cocktail. De klassieke Cosmopolitan blijft favoriet.

Guilty food pleasure

Pizza. ’s Avonds laat op de bank met een serie op tv.

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant