De keuken

Preview Zorgtotaal 2017


Deli XL staat tijdens Zorgtotaal voor drie inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Benieuwd wat wij op de beurs presenteren? Wij geven u alvast een preview.

De wereld van zorg

Het verlenen van goede zorg valt en staat met goede samenwerking. Samen met collega’s, specialisten, vrijwilligers en uw groothandel bent u iedere dag bezig om het beste voor uw cliënten te creëren. De lekkerste maaltijden, betere logistiek, minder waste, meer beleving en slimme maaltijdconcepten staan hierbij centraal. Wij brengen u tijdens Zorgtotaal graag in contact met collega’s uit de markt en innovatieve leveranciers.


Verminder voedselverspilling

Met samenwerking kunt u een hoop bereiken. Het voorkomen van voedselverspilling is daar een goed voorbeeld van. Jaarlijks belandt er teveel voedsel in de prullenbak. Niet erg duurzaam en zonde van het geld. Waste-reductie gaat niet alleen om besparing, maar juist ook om herfinancieren in zaken die ertoe doen. U krijgt op deze manier meer ruimte om het voor uw patiënten en cliënten daadwerkelijk beter te maken. In samenwerking met The FoodProfessor helpen wij u graag voedselverspilling te voorkomen.

Eten met beleving

Voeding staat centraal in het leven van uw patiënten en cliënten en is een bepalende factor voor hun gezondheid. Het dient als belangrijk medicijn om aan te sterken en vitaal te blijven. Het is daarom van groot belang dat uw cliënten goed eten. Als eten goed smaakt én oogt, lukt dit het beste. Een maaltijdconcept dat hierin ondersteunt mag niet ontbreken in uw keuken. Daarom ontwikkelden wij Magnificent: een concept dat het gemak van koelverse maaltijden combineert met een innovatieve verpakking die het mogelijk maakt een gerecht met één handeling stijlvol te presenteren. Een optimale horecabeleving met minder waste bovendien!


E-learning voor foodprofessionals

Goede zorg voor voeding begint met goed opgeleid personeel. Wij bieden een compleet e-learning programma dat voorziet in uw totale opleidingsbehoefte. Van HACCP en voedingsleer tot voedseltrends en gastvrijheid. Het programma volgt u eenvoudig online. U kiest uw eigen start- en einddatum en ontvangt na een succesvolle afronding een certificaat per module. In totaal bestaat de Academy uit negen opleidingen, die afzonderlijk te volgen zijn.

Laat u van 14 tot en met 16 maar inspireren op het gebied van food en proef de heerlijke gerechten die onze culinair adviseurs aan u presenteren. Meld u hier gratis aan voor Zorgtotaal »

Larissa van den Bosch
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Ik hou van lekker en gezond eten. Bloemkool en hachee behoren wel echt tot dé favorieten. Als ik uit eten ga laat ik mij graag verrassen.

Wat zit er in je glas?

Overdag voornamelijk thee, water en rond 16.00 uur een kopje koffie. Bij het eten en in het weekend een lekker wijntje.

Guilty food pleasure

Chocola, je kunt mij erin begraven!

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant