Gastvrijheid

Fleur op met bloemen


Niet alleen meubelen, vloeren en wand- en raambekleding bepalen de sfeer in een ruimte. Een stukje groen of een beetje natuur brengen een kamer tot leven. Juist in de zorgsector, die steeds meer aandacht heeft voor ambiance, mag een fleurige bos bloemen dan ook niet ontbreken.


Een positieve boost

Het is algemeen bekend dat mensen blij worden van bloemen. Uit wetenschappelijk onderzoek van Wageningen University uit 2009 blijkt dat mooie bloemen positieve stemmingen en gevoelens versterken. Mensen worden opener, warmer en aardiger. Diverse kleuren en geuren hebben vaak een positieve invloed op het humeur. Zelfs stress en angstgevoelens kunnen naar de achtergrond verdwijnen. Bloemen fleuren niet alleen de ruimte op waar uw patiënten en cliënten verblijven, maar ook uw patiënten en cliënten zelf. Waar collega's samen genieten van een pauze, waar familie en vrienden uw cliënten ontmoeten en waar samen wordt gegeten, op al deze plaatsen geven bloemen een boost.

Groothandel in bloemen

Om ruimtes te kunnen voorzien van een smaakvol boeket hoeft u tegenwoordig de deur niet meer uit. In onze webshop vindt u een ruim aanbod boeketten en tafelstukjes. Gewoon online besteld en vers bezorgd met uw reguliere levering. Het aanbod wisselt elke twee maanden naar de trends en beschikbaarheid van het seizoen. Zo heeft u altijd een passende bloem voor de tijd van het jaar en keuze uit een stijl die uw instelling past.

Fleur op met bloemen en bekijk het assortiment bloemen in de webshop »

Larissa van den Bosch
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Ik hou van lekker en gezond eten. Bloemkool en hachee behoren wel echt tot dé favorieten. Als ik uit eten ga laat ik mij graag verrassen.

Wat zit er in je glas?

Overdag voornamelijk thee, water en rond 16.00 uur een kopje koffie. Bij het eten en in het weekend een lekker wijntje.

Guilty food pleasure

Chocola, je kunt mij erin begraven!

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant