Gastvrijheid

'Samen Sparen' voor leuke extra's


Bidfood en haar partners introduceren een nieuw spaarprogramma voor de zorg. Bij aanschaf van een groot aantal verschillende producten spaart u automatisch punten, die u kunt inwisselen voor leuke extraatjes die bijdragen aan meer plezier en beleving in de zorg.

Het spaarprogramma omvat (vers)artikelen van het huismerk en artikelen van deelnemende partners Unilever, Unilever Food Solutions, FrieslandCampina en Jacobs Douwe Egberts. Van soepen tot zuivel en van koffie tot broodbeleg, u spaart punten met de populairste producten in de zorg.

Hoe werkt het?

Meedoen is heel eenvoudig. Log in op bidfood.nl en meld u via de homepage aan om mee te sparen (blokje rechtsboven). Bestelt u vervolgens een artikel van het Bidfood huismerk of van een van de aangesloten partners, dan worden de punten vanzelf bijgeschreven op uw tegoed. Hoeveel punten een product waard is, ziet u op de website, net als uw actuele spaarsaldo. Daarnaast ontvangt u maandelijks een e-mail nieuwsbrief, met speciaal voor u geselecteerde artikelen en aanbiedingen, inclusief het aantal spaarpunten, zodat u snel een lucratief puntenaantal kunt opbouwen.

Van koksmes tot teamuitjes

Met Samen Sparen spaart u voor een groot aantal cadeaus. Bidfood biedt vooral cadeaus aan die bijdragen aan uw werkplezier of het plezier van uw cliënten en hun gasten. Dat varieert van non-food artikelen als hippe lederen schorten en koksmessen voor keukenpersoneel tot het mooiste servies en heerlijke traktaties om het koffiemoment extra gezellig te maken. Maar bijvoorbeeld ook toegangskaarten voor Diergaarde Blijdorp, voor een leuk dagje uit met collega’s of cliënten. Bekijk alle cadeaus binnen uw spaaraccount op bidfood.nl.

Anne van Vlaenderen
Eindredacteur

Wat ligt er op je bord?

Wat mijn vriend voor me kookt. Meestal staat hij in de keuken, dus ik ben heel verwend. Wanneer ik uit eten ga probeer ik het liefst steeds iets nieuws. Daarom ben ik fan van restaurants die steeds iets anders op het menu hebben. Vis, vlees of vega, ik lust het allemaal.

Wat zit er in je glas?

Door de week water en thee, liters thee. In het weekend kan het van alles zijn: een lekker speciaalbier, goede wijn of cocktail. De klassieke Cosmopolitan blijft favoriet.

Guilty food pleasure

Pizza. ’s Avonds laat op de bank met een serie op tv.

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant