Gastvrijheid

Voorjaarssessies VERSbereid


Aankomend voorjaar organiseren wij weer inspirerende sessies voor foodprofessionals in de zorg. Het thema van deze voorjaarssessies is VERSbereid. Onze culinair adviseur Martin Ambachtsheer inspireert u met de lekkerste producten passend bij uw budget. Er is aandacht voor koken met verse ingrediënten en wij brengen u in contact met onze specialisten op het gebied van vers bereide groente- en vleesproducten.

Wij ontvangen u graag in een van onze Foodyards om u van een gezonde dosis inspiratie te voorzien, afgestemd op een nieuw culinair seizoen: de lente!

De sessies vinden plaats op onderstaande data in Foodyards door het hele land. Aamelden kan via deze link.

7 maart 2018
12.00 - 14.30 uur
Foodyard Emmen
James Cookstraat 14, Emmen

8 maart 2018
12.00 - 14.30 uur
Foodyard Helmond
Korendijk 16, Helmond

9 maart 2018
12.00 - 14.30 uur
Foodyard Schiedam
’s Gravenlandseweg 391, Schiedam

12 maart 2018
12.00 - 14.30 uur
Foodyard Amsterdam
Jan van Galenstraat 4, Amsterdam

Marije Kuiper
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Liefst veel verse groenten, vooral aubergine vind ik heerlijk. Verder vaak gerechten uit de Aziatische keuken, voor een lekkere pad thai kun je me altijd wakker maken.

Wat zit er in je glas?

Thee. Veel thee. Vooral lekkere kruidenthee en verse muntthee zijn favoriet. En in het weekend een lekker speciaalbiertje.

Guilty food pleasure

Alles met chocolade.

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant