Gastvrijheid

Voorjaarssessies VERSbereid


Aankomend voorjaar organiseren wij weer inspirerende sessies voor foodprofessionals in de zorg. Het thema van deze voorjaarssessies is VERSbereid. Onze culinair adviseur Martin Ambachtsheer inspireert u met de lekkerste producten passend bij uw budget. Er is aandacht voor koken met verse ingrediënten en wij brengen u in contact met onze specialisten op het gebied van vers bereide groente- en vleesproducten.

Wij ontvangen u graag in een van onze Foodyards om u van een gezonde dosis inspiratie te voorzien, afgestemd op een nieuw culinair seizoen: de lente!

De sessies vinden plaats op onderstaande data in Foodyards door het hele land. Aamelden kan via deze link.

7 maart 2018
12.00 - 14.30 uur
Foodyard Emmen
James Cookstraat 14, Emmen

8 maart 2018
12.00 - 14.30 uur
Foodyard Helmond
Korendijk 16, Helmond

9 maart 2018
12.00 - 14.30 uur
Foodyard Schiedam
’s Gravenlandseweg 391, Schiedam

12 maart 2018
12.00 - 14.30 uur
Foodyard Amsterdam
Jan van Galenstraat 4, Amsterdam

Britt Raafs
Redacteur

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant