Advertorial

(Altijd) tijd voor soep!


De klassieke eettijden verschuiven. Consumenten kiezen niet meer voor drie eetmomenten per dag, maar eten de hele dag door kleinere maaltijden. Soep kan hierbij een interessante rol spelen. Want soep kan altijd en overal, ook in de zorg.

Geduld is een schone zaak

Zorginstellingen investeren in het veraangenamen van het verblijf, door horeca-achtige voorzieningen en een aantrekkelijkere inrichting van ruimtes. Maar het toevoegen van extra comfort en keuze kan veel eenvoudiger zijn: bied patiënten en bezoekers in wachtruimten naast koffie en thee, ook de keuze uit een bekertje soep. Een hartverwarmende oppepper, 24/7!

Extra boost

Met hun wisselende werktijden en fysiek zware werkzaamheden kan het zorgpersoneel tijdens het werk wel een extra boost gebruiken. Soep is de perfecte pauzeconsumptie. Van een warme start in de ochtend tot een lichte snack in de avonduren. Een verantwoord tussendoortje dat geen onnatuurlijke toevoegingen bevat. De drinkbouillons van Knorr en Cup-a-Soup zijn per portie verpakt en ideaal voor tussendoor. En met de ruime keuze aan smaken in de sachetdisplay is er voor ieder wat wils in de personeelskantine! Ook handig op de serveerwagen, en makkelijk te plaatsen in de wachtkamer.

De ideale oplossing

Soep kan altijd. Verwen uw patiënten, bewoners, bezoekers en personeel met de veelzijdige soepen van Knorr Drinkbouillon en Cup-a-Soup.


Cup-a-Soup

Larissa van den Bosch
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Ik hou van lekker en gezond eten. Bloemkool en hachee behoren wel echt tot dé favorieten. Als ik uit eten ga laat ik mij graag verrassen.

Wat zit er in je glas?

Overdag voornamelijk thee, water en rond 16.00 uur een kopje koffie. Bij het eten en in het weekend een lekker wijntje.

Guilty food pleasure

Chocola, je kunt mij erin begraven!

Cup-a-Soup prei crèmesoep opbrengst 175 ml per zakje, doosje 21 zakjes 

Bekijk product

Cup-a-Soup tomatensoep opbrengst 175 ml per zakje, doosje 21 zakjes 

Bekijk product

Cup-a-Soup drinkbouillon kruidige kip opbrengst 175 ml per zakje, doosje 26 zkj 

Bekijk product

Cup-a-Soup Thaise spicy kippensoep opbrengst 175 ml per zakje, doosje 21 zakjes 

Bekijk product

Cup-a-Soup Franse uiensoep opbrengst 175 ml per zakje, doosje 21 zakjes 

Bekijk product

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant