Specialisten
Culinair adviseur Martin

Culinair adviseur Martin

Martin Ambachtsheer is culinair adviseur bij Bidfood. Met twintig jaar ervaring als zelfstandig chef-kok in de zorg, weet hij precies hoe de wereld van zorg in elkaar steekt en waar chefs in de zorg behoefte aan hebben.

Martin Ambachtsheer is culinair adviseur bij Bidfood. Met twintig jaar ervaring als zelfstandig chef-kok in de zorg, weet hij precies hoe de wereld van zorg in elkaar steekt en waar chefs in de zorg... Lees meer

Culinair adviseur Martin


Even voorstellen: Martin Ambachtsheer is culinair adviseur bij Bidvest Deli XL. Met twintig jaar ervaring als zelfstandig chef-kok in de zorg, weet hij precies hoe de wereld van zorg in elkaar steekt en waar chefs in de zorg behoefte aan hebben.

Uitdagingen en ontwikkelingen

Martin weet als geen ander welke uitdagingen er zijn en dat bepaalde ontwikkelingen soms tijd kosten. "Er gebeurt veel in de zorg, vooral op het gebied van eten en drinken, maar geduld is een schone zaak. De belangrijkste uitdagingen zijn smaaksturing, duurzaamheid en het voorkomen van ondervoeding. Ik vind het fantastisch om daar nu eens van deze kant, als ‘culinair adviseur’, aan bij te kunnen dragen,” vertelt Martin.


Martin is onder andere betrokken bij beurzen, evenementen, demo’s en workshops. Daarnaast adviseert hij zorgorganisaties bij het inkopen van (duurzame) producten, menusamenstelling, bereidingen, en meer.

Larissa van den Bosch
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Ik hou van lekker en gezond eten. Bloemkool en hachee behoren wel echt tot dé favorieten. Als ik uit eten ga laat ik mij graag verrassen.

Wat zit er in je glas?

Overdag voornamelijk thee, water en rond 16.00 uur een kopje koffie. Bij het eten en in het weekend een lekker wijntje.

Guilty food pleasure

Chocola, je kunt mij erin begraven!

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant