Specialisten
Specialisten

Specialisten

De zorgmarkt zit vol uitdagingen. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op en vragen om een sterke reactie. Dat levert soms flinke breinbrekers op. Hoe houdt u uw organisatie gezond zonder de mensen voor wie u zorgt uit het oog te verliezen? Gelukkig zijn daar onze specialisten, die in deze categorie de nodige antwoorden geven.

De zorgmarkt zit vol uitdagingen. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op en vragen om een sterke reactie. Dat levert soms flinke breinbrekers op. Hoe houdt u uw organisatie gezond zonder de mensen voor wie u... Lees meer

Recept: mangomousse


De herfst staat weer voor de deur, maar wij houden het gevoel van de zomer nog even vast met deze heerlijke mangomousse. Door de zachte structuur is dit dessert gemakkelijk te eten voor uw clienten. En dankzij de mango zit deze smakelijke mousse ook nog eens boordevol vitaminen. Lekker en gezond dus!


Aantal porties: 4
Bereidingstijd: 10 minuten

Benodigdheden

Shop de ingrediënten »

  • 400 gram mascarpone
  • 4 chocolade cups
  • 1 mango
  • 4 zandkoekjes cookie crumble
  • 8 takjes honey cress
  • 20 gram basterdsuiker

Bereidingswijze

  1. Maak de mango schoon.
  2. Snijd een paar mooie partjes en pureer de rest van de mango.
  3. Meng hier wat basterdsuiker voor een zoetere smaak.
  4. Meng het mangomengsel door de mascarpone.
  5. Schep dit in een spuitzak.
  6. Spuit de mangomousse in de chocoladecups.
  7. Leg deze op een mooi bord en garneer met nog een dop mousse, cookie crumble van fijngeknepen zandkoekjes, mango en de honeycress.

Marije K
Redacteur

Pure chocolade cup rechthoek, doos 144 stuks 

Bekijk product

Mango ready to eat, per stuk 

Bekijk product

Zeeuwse rondjes 250 gr per pak, doos 12 pakken 

Bekijk product

Honny cress topseal verpakking, doosje 55 gr 

Bekijk product

Basterdsuiker wit zakje 600 gr 

Bekijk product

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant