Specialisten
Specialisten

Specialisten

De zorgmarkt zit vol uitdagingen. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op en vragen om een sterke reactie. Dat levert soms flinke breinbrekers op. Hoe houdt u uw organisatie gezond zonder de mensen voor wie u zorgt uit het oog te verliezen? Gelukkig zijn daar onze specialisten, die in deze categorie de nodige antwoorden geven.

De zorgmarkt zit vol uitdagingen. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op en vragen om een sterke reactie. Dat levert soms flinke breinbrekers op. Hoe houdt u uw organisatie gezond zonder de mensen voor wie u... Lees meer

Recept: guacamole sandwich


Soms zijn er weinig ingrediënten nodig om een smaakvol gerecht op tafel te zetten. Dat laat culinair adviseur Martin Ambachtsheer zien met zijn recept voor een zomerse lunch: een sandwich met guacamole. Fris van smaak met een knapperige bite. En rijk aan vitamine en mineralen.

Bereidingstijd: 15 minuten
Porties: 6

Benodigdheden

Shop de ingrediënten »

  • 6 sneden focaccia brood
  • 240 fram salad chunky
  • 180 gram pulp guacamole
  • 300 gram kipfilet
  • 6 plakes bacon
  • 6 blaadjes sla
  • 12 plakjes tomaat

Bereidingswijze

  1. Bak de focaccia af.
  2. Was de sla en tomaat.
  3. Snijd de tomaat en kip in plakjes
  4. Besmeer het brood met de pulp.
  5. Beleg het brood met de partjes avocado, kip, bacon, sla en tomaat.
  6. Leg het broodje op een mooi bord en maak de garnering af.

Larissa van den Bosch
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Ik hou van lekker en gezond eten. Bloemkool en hachee behoren wel echt tot dé favorieten. Als ik uit eten ga laat ik mij graag verrassen.

Wat zit er in je glas?

Overdag voornamelijk thee, water en rond 16.00 uur een kopje koffie. Bij het eten en in het weekend een lekker wijntje.

Guilty food pleasure

Chocola, je kunt mij erin begraven!

Dit vindt u waarschijnlijk ook interessant